LoGo.png

ALEX M.

LEO J.

ALEX S.

Descripció del problema 

Selecció del problema
llistaproblema.PNG
IGUALTAT DE GNERE.jpg
POBRESA.jpg
 
 

VISIÓ DE LA APP EN EL MÒBIL

 

Informació:Igualtat de Génere

La igualtat de gènere es basa que qualsevol membre de la societat és tan respectable i vàlid com tots els altres, sense distinció de sexe.

“La cerca de la igualtat de gènere és un element central d'una visió de la sostenibilitat en la qual cada membre de la societat respecta als altres i exerceix un paper que li permet aprofitar el seu potencial al màxim”, així defineix la UNESCO la igualtat de gènere. Després de conèixer el marc jurídic que regula la igualtat que deu haver-hi entre tots dos sexes i les lleis que castiguen la violència, la cerca de l'equitat ha de ser una prioritat social a tots els nivells.

El feminisme és l'aplicació pràctica de la cerca de la igualtat, d'unes polítiques d'igualtat de gènere que reduïsquen la pressió que hi ha a soscavar la capacitat de les dones d'exercir els seus drets. L'objectiu central és aplicar aquesta igualtat real des de l'educació, des del desenvolupament de materials educatius fins als processos pedagògics, perquè totes les institucions tinguen un paper actiu en la cerca d'una societat igualitària i les persones, com a actius socials, coneguen la importància de viure en una societat que no discrimina a algú per qüestió de sexe. La violència cap a les dones és una construcció social i la seua eradicació és el principal objectiu contra el qual lluita la igualtat: en una societat en la qual totes i tots som iguals en drets no té cabuda la discriminació contra les dones